Gloednieuwe mountainbike voor winnaar Kliknieuws Tourspel

Luc Vaessen uit Erp is de winnaar van het Kliknieuws Tourspel van Stadskrant Veghel 2019. Uit handen van Aart van Egdom van Aart Tweewielers mocht Luc afgelopen vrijdag de hoofdprijs in ontvangst nemen; een gloednieuwe mountainbike van het bekende fietsmerk Giant.

In samenwerking met Giant hebben we de mountainbike als prijs beschikbaar gesteld voor het Tourspel. Het is een mooie fiets voor de sportieveling en Luc is er heel blij mee”, vertelt Aart.

Aart Tweewielers is gevestigd aan Gasthuisstraat 43 in Veghel. 

DOE MEE MET HET KLIKNIEUWS TOURSPEL!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, menigte en buiten

DOE MEE MET HET KLIKNIEUWS TOURSPEL!
Ben jij een echte kenner van het internationale wielrennen? Schrijf je dan nu in voor het Kliknieuws Tourspel 2019. Deelname is geheel gratis en wie zich bewijst als de beste wielerkenner van Veghel gaat aan de haal met een gloednieuwe Giant fiets ter waarde van 600 euro. De fiets wordt beschikbaar gesteld door AART TWEEWIELERS.

DEELNAME:
Je registreert je eenmalig en selecteert je eigen wielerteam waarbij je de keuze hebt uit alle deelnemende ploegen en renners aan de Ronde van Frankrijk.
Je maakt alleen kans op de fiets als je je inschrijft voor de juiste subpoule. Kom je uit de regio Veghel dan kies je natuurlijk voor de subpoule Stadskrant Veghel.

TEAM:
Kies vijftien renners met een totaal budget van 70 credits. Je hebt een basisteam van twaalf renners die altijd punten kunnen scoren en drie reserves. Een reserve wordt ingezet wanneer een renner uit je basisteam niet kan starten. Je hoeft niet per etappe een team te selecteren. Kies binnen je team ook een kopman. De kopman verdient 30 procent extra bonuspunten op al zijn punten.
BELANRIJK: zorg dat je team binnen het budget valt anders zijn je voorspellingen ongeldig en kan je geen punten verdienen.

SPELREGELS:
De Tour de France start op zaterdag 6 juli met vlakke rit door Brussel en finisht op de Champs-Élysées op zondag 28 juli. Inschrijven voor het Kliknieuws Tourspel kan via:  http://poules.com/kliknieuws. Lees van tevoren de spelregels even goed door. Daar staat ook beschreven hoe je punten kunt verdienen.

Gerard Kuijpers winnaar Kliknieuws Tourspel 2018

De Tour de France is alweer even afgelopen…..

Gerard Kuijpers uit Heeswijk-Dinther is de gelukkige winnaar van het Kliknieuws Tourspel van Stadskrant Veghel 2018. Hij voorspelde het verloop van de Tour de France als beste uit de gehele regio. Uit handen van Aart van Egdom van Aart Tweewielers mocht Gerard afgelopen vrijdag, 24 augustus, de hoofdprijs in ontvangst nemen; een fraaie TREK-fiets.

Met maar liefst 5335 punten wist Gerard de winst binnen te slepen. Hij had het niet aan zien komen. De laatste paar etappes was de wielerkenner verwikkeld in een spannende nek-aan-nekrace met een andere deelnemer om de eerste plaats. Dankzij een beetje geluk en een extra troef werd hij eerste in de poule. “Ik had niet verwacht te winnen. Had een extra troef in handen met de Noor Edvald Boasson Hagen. Met een beetje geluk en het feit dat Boasson Hagen niet uitviel, heb ik uiteindelijk de eerste plaats weten te behalen”, zegt Gerard die al jaren meespeelt met de Tour de France-poule. Hij volgt het wielrennen op de voet en zat dan ook als het even kon voor de buis om de ontknopingen van de etappes te zien. De Heeswijk-Dinthenaar is positief gestemd over de talenten van Nederlandse bodem. “Er komen veel talenten aan, daarnaast kan ik genieten van prestaties van Steven Kruijswijk en Wilco Kelderman, die het momenteel in de Vuelta goed doen.” Gerard was blij met zijn TREK-fiets ter waarde van 600 euro. “TREK is een bekend fietsmerk met veelzijdige en sportieve fietsen. Zo hebben we van TREK onder meer stads-, race- en elektrische fietsen in het assortiment”, vertelt Aart die ieder jaar een fiets beschikbaar stelt voor de winnaar van het Tourspel. Aart Tweewielers is gevestigd aan Gasthuisstraat 43 in Veghel. www.aarttweewielers.nl.

kliknieuws Tourspel 2018

foto van Aart Tweewielers.

 

 

 

 

 

 

Veghel,

De Tour heeft alweer zijn 6de dag achter de rug…….
Zoals ieder jaar heb je je weer in kunnen schrijven om mee te doen aan het Kliksport Tourspel.

Het Kliksport Tourspel is een gezamenlijk tourspel van Nieuwsblad De Maas Driehoek, Weekblad Regio Oss, Udens Weekblad en Stadskrant Veghel. 

Deelname is heel eenvoudig. Je registreert je eenmalig en selecteert je eigen wielerteam waarbij je de keuze hebt uit alle deelnemende ploegen en renners van de Ronde van Frankrijk 2018. Let op, vergeet niet de subpoule in te vullen, want de prijzen worden verdeeld onder de deelnemers die woonachtig zijn in het lezersgebied van ‘hun eigen’ krant. Lees van tevoren de spelregels even goed door.

AART TWEEWIELERS stelt dit jaar een fiets ter waarde van
€ 600,00 beschikbaar voor de winnaar woonachtig in het lezersgebied van de Stadskrant Veghel.

Meedoen? Surf naar www.poules.com/kliknieuws

Tom van Lieshout winnaar van het Kliknieuws Tourspel 2017!

VEGHEL | Tom van Lieshout heeft het Kliknieuws Tourspel gewonnen. Hij won niet alleen de TREK-fiets, maar ook de wisselbeker. Hij voorspelde als beste de uitslagen van de Tour de France van de gehele regio. Hij is erg blij met zijn winst: ”Ik win nooit wat en kon bijna niet geloven dat ik op de eerste plek was geëindigd!”.

Winnaar Tom van Lieshout had van tevoren tactisch nagedacht over hoe hij het Tourspel ging invullen. ”Je kunt niet voorzien wie welke ronde gaat winnen, maar binnen het Tourspel moet je keuzes maken. Ik heb goed gegokt en ging vooral voor sprinters. Dat heeft goed uitgepakt”, lacht de Veghelse Tom. ”Ik win nooit wat, dus ik kon het me haast niet voorstellen dat ik het spel zou gaan winnen.” Een tijd lang stond Tom als vierde, daar was hij al erg blij mee. ”Er speelden meer dan duizend mensen mee, vierde staan vond ik al erg bijzonder”, vertelt hij trots. ”Dat pakken ze me niet meer af dacht ik.” Na een week vakantie checkte hij de standen weer. Hij zag zijn naam niet meer op de vierde plek staan, maar ook niet op de vijfde of zesde. ”Ik was gewoon eerste geworden, ik kon het haast niet geloven. Het is zo bijzonder, ik ben er ontzettend blij mee.”
Tom ontving van Jeroen van der Horst, bladmanager van Stadskrant Veghel de wisselbokaal van Uitgeverij Talvi.
Aart van Egdom van Aart Tweewielers heeft Tom blij gemaakt met een gloednieuwe TREK-fiets. Aart stelt ieder jaar een fiets beschikbaar voor de winnaar van het Kliknieuws Tourspel.
‘Mijn vrouw en ik fietsen erg veel. Met dit model ben ik erg blij. Het is een lichte fiets, ik fiets graag lange afstanden, deze fiets is daar perfect voor.”

Doe mee met het Tourspel 2017 en win een gloednieuwe TREK-fiets

Doe mee met het Kliknieuws Tourspel en win een gloednieuwe fiets

Ben jij een echte kenner van het internationale wielrennen? Schrijf je dan nu in voor het Kliknieuws Tourspel 2017. Deelname is geheel gratis en de beste wielerkenners winnen bovendien ook nog eens mooie prijzen.

Het Kliknieuws Tourspel is een gezamenlijk tourspel van Nieuwsblad De Maas Driehoek, Weekblad Regio Oss, Udens Weekblad en Stadskrant Veghel. Deelname is heel eenvoudig. Je registreert je eenmalig en selecteert je eigen wielerteam waarbij je de keuze hebt uit alle deelnemende ploegen en renners van de Ronde van Frankrijk 2017. Let op, vergeet niet de subpoule in te vullen, want de prijzen worden verdeeld onder de deelnemers die woonachtig zijn in het lezersgebied van ‘hun eigen’ krant. Lees van tevoren de spelregels even goed door.

Prijzen
Wie in Veghel wint, ontvangt een sportieve TREK-fiets ter waarde van 600 euro. De fiets is beschikbaar gesteld door AART TWEEWIELERS uit Veghel.

Meedoen? Surf naar https://poules.com/nl/poules/kliknieuws/tour-de-france-2017