Bij Aart krijgen klanten uit de regio de beste service, advies en onderhoud op het gebied van rijwielen. De beste service, advies en onderhoud

Gun jezelf ruimte


De Wheelylift is uniek, simpel en ruimtebesparend. Met deze betaalbare Nederlandse uitvinding hangt echt iedereen zonder enige krachtinspanning elke fiets op. Het idee achter de Wheelylift is heel simpel: door de fiets verticaal op te hangen wordt veel ruimte bespaard.

Een fiets ophangsysteem voor elke ruimte


In een kleine ruimte is de fietslift van Wheelylift een uitkomst, maar natuurlijk is dit systeem ook te gebruiken in bijvoorbeeld een fietsenzaak. Zo kunt u aan een pilaar ook dit ophangsysteem gebruiken en zo zeer veel fietsen ophangen. Misschien heeft u wel een plekje wat nu niet gebruikt wordt, maar door deze fietsenlift toch in gebruik genomen kan worden als fietsenstalling. Doordat de hoek van de lift aan te passen is, kunt u de voor u meest geschikte ophanging kiezen. Voor iedere ruimte is de Wheelylift een uitkomst!

Staat uw fiets ook altijd in de weg?


Herkent u het volgende: een schuurtje wat zo vol staat door de fietsen dat u er haast niet meer langs kan? Dat u bijna uw benen breekt als u iets nodig heeft? Dan biedt de Wheelylift voor u zeker uitkomst. Door dit handige fietsopbergsysteem is het zelfs in een zeer kleine ruimte mogelijk meerdere fietsen netjes weg te zetten. Dit fietsparkeren is eenvoudig en voorkomt chaos in het fietsenhok. Daarnaast is er geen elektriciteit nodig, dus daar hoeft u ook geen rekening mee te houden. Klagen dat uw fiets er niet meer bij past is dus voortaan verleden tijd!

Hoe werkt de wheelylift?


De werking van deze fietslift is simpel. U tilt uw voorwiel een stukje op, waardoor u het wiel aan de haak kunt hangen. Door de hefarm omlaag te drukken, hoort u vervolgens een klik. De fietstakeltilt uw fiets op. U begeleidt hierbij de fiets door deze onder het zadel en bij het stuur vast te houden.Zodra de fiets in de wielgoot staat, staat uw fiets veilig in het rek. Of beter gezegd: hangt hij aan het rek, waardoor het minder ruimte opeist. De fiets weer van het rek halen is net zo makkelijk. 

Opnieuw pakt u de fiets bij het stuur en zadel vast. Door de fiets van de muur af te trekken, komt de arm in beweging en zal de fiets weer netjes naar de grond begeleiden. Nadat de klik weer geklonken heeft, is de fiets beneden en kunt u uw fiets weer meenemen.

De onderneming


Het idee achter de Wheelylift is eigenlijk heel simpel. Uitvinder Jules Sijpkens bedacht een systeem waarmee je fietsen van meer dan 10 kilo op kan hangen, en waarbij veel ruimte werd bespaard. Simpelweg omdat het er nog niet was. Het bleek te werken: door de fietsen verticaal op te hangen kunt u 40 tot 60 procent ruimte besparen! Wheelylift is actief op zowel de particuliere als de zakelijke markt en is verantwoordelijk voor design, innovatie, productie en verkoop van de Wheelylift.

De onstreet!


Nieuw! De Wheelylift OnStreet. Het is bewezen de meest ruimtebesparende fietsopbergsysteem op de markt. Zie onze use cases ten overstaan van dubbellaags parkeren. Perfect voor de openbare ruimte of voor inpandige fietsenstallingen. U kunt op 1 autoparkeerplaats maar liefst 20 fietsen kwijt. De OnStreet beschikbaar met verschillende opties, zoals overkapping, oplaadpunten voor e-bikes en volledige afsluiting met toegangscontrole. De OnStreet kan zelfs geplaatst worden in ruimtes met een laag plafond. Alle exacte afmetingen vindt u in de onderstaande brochure.

Extra in de aandacht: Maar liefst 20 fietsen op 1 autoparkeerplaats!