Bij Aart krijgen klanten uit de regio de beste service, advies en onderhoud op het gebied van rijwielen. De beste service, advies en onderhoud
Aart Tweewielers

Unleash each rider's full potential


Ons doel is duidelijk: het volledige potentieel van elke rijder benutten. Wat je doel ook is - een race winnen, een technisch parcours rijden, een lange weekendtour maken of een nieuw avontuur beginnen - het is opwindend om die reis te volgen. En het gaat niet alleen om de prestatie. Het is de achtervolging. Het is de kick die je voelt als je erop uit trekt en het doet. En het is het gevoel ongedwongen te zijn.

Bij Giant hebben we een heel universum gecreëerd rond dit idee. Onze producten, onze winkels en onze community zijn er allemaal om u te ondersteunen. Om ons merkdoel, dat we Ride Unleashed noemen, te bereiken, bieden we deze drie verplichtingen aan: WEES ONBEPERKT Bouw volledige ecosystemen van fietsen en uitrusting om rijders te helpen hun grenzen te verleggen. OPTIMALISEER DE ERVARING Innoveer en creëer een gevoel van nieuwe mogelijkheden en opwinding. GROEI DE GEMEENSCHAP Vier samen de activiteiten en prestaties van rijders.

Geniet van de nieuwste e-bike technologie met de DailyTour E+

Met volledig geïntegreerde accu, automatische ondersteuning, luxe kleurendisplay en geïntegreerde verlichting is de DailyTour E+ een leuke, nieuwe manier om op pad te gaan.
 

Belangrijkste kenmerken

  • Slimme ondersteuning:
    De SyncDrive Core 50 Nm motor heeft een Smart Assist modus die automatisch de hoeveelheid ondersteuning bepaalt. Zodat je altijd over de juiste support beschikt en langer op een acculading kunt fietsen.
  • Onzichtbare accu:
    Giant's nieuwste EnergyPak SMART batterij is weggewerkt in de onderbuis, wat een meer minimalistisch, gestroomlijnd ontwerp van de onderbuis geeft.
  • Extra zichtbaarheid:
    Geïntegreerde verlichting brandt dag en nacht voor een betere zichtbaarheid op de weg.
Zoeken
Prijs
Levertijd
Elektrisch
Soort
Frame/Instap
Merk
Kleur
23 modellen gevonden
Sorteren op: