Bij Aart krijgen klanten uit de regio de beste service, advies en onderhoud op het gebied van rijwielen. De beste service, advies en onderhoud

Met de paplepel ingegoten


Op 1 september 2010 opende Aart en Lia van Egdom hun zaak aan de Gasthuisstraat in Veghel. "Het vak is me met de paplepel ingegoten, ik zit al vanaf mijn twaalfde in de tweewielers", vertelt Aart van Egdom.

Ik heb iedere fietser iets te bieden.


Onze specialiteit ligt vooral op het elektrische vlak: ik probeer extra aandacht te schenken aan elektrische fietsen. Nooit meer het gevoel de wind tegen te hebben is toch super! Verder onderscheiden we ons door de service én een lage drempel.

De Brabantse gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel: een kopje koffie hoort er gewoon bij. Mensen moeten zich bij je thuisvoelen en het gevoel hebben dat er serieus met hun product wordt omgegaan. Verkoop is veel meer dan vraag en aanbod, het is ook omgaan met mensen en het leveren van goede kwaliteit en service.

Onze collectie staat online!
<p>Je bent op zoek naar een nieuwe fiets? Of je wilt weten welke fietsen er te koop zijn en wat daarbij voor jou van belang zou kunnen zijn. Dan zit je bij ons goed. Wij geven onze klanten graag&nbsp;advies voor de aanschaf van een fiets.&nbsp;Uiteraard geheel vrijblijvend.</p>

Je bent op zoek naar een nieuwe fiets? Of je wilt weten welke fietsen er te koop zijn en wat daarbij voor jou van belang zou kunnen zijn. Dan zit je bij ons goed. Wij geven onze klanten graag advies voor de aanschaf van een fiets. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Kalkhoff Image 3.B Advanced
<p>Bosch Performance Line motor met 65 Nm, krachtige ondersteuning<br />
Ge&iuml;ntegreerde Bosch PowerTube accu met 500 Wh<br />
Actieradius tot 63 km*<br />
Hydraulische Shimano MT200 schijfrem</p>

Bosch Performance Line motor met 65 Nm, krachtige ondersteuning
Geïntegreerde Bosch PowerTube accu met 500 Wh
Actieradius tot 63 km*
Hydraulische Shimano MT200 schijfrem

Fiets de Elfstedentocht!
<p>Deelnemen aan de Elfstedentocht staat voor veel schaatsers hoog op de bucket-list. Niet raar natuurlijk, als je vertelt hoe hero&iuml;sch jij de Elfstedentocht hebt gefinisht, hangt iedereen aan je lippen. Helaas helpen de zachte winters van de laatste jaren bepaald niet mee en is het maar de vraag of je die kans &uuml;berhaupt nog een keer krijgt.</p>

Deelnemen aan de Elfstedentocht staat voor veel schaatsers hoog op de bucket-list. Niet raar natuurlijk, als je vertelt hoe heroïsch jij de Elfstedentocht hebt gefinisht, hangt iedereen aan je lippen. Helaas helpen de zachte winters van de laatste jaren bepaald niet mee en is het maar de vraag of je die kans überhaupt nog een keer krijgt.