Bij Aart krijgen klanten uit de regio de beste service, advies en onderhoud op het gebied van rijwielen. De beste service, advies en onderhoud
Passie voor fietsen

Bikkel


Nederland staat bekend als fietsland, maar echte Nederlandse fietsen worden steeds zeldzamer op de weg. Bikkel bikes worden al vanaf 1995 in Midden-Limburg ontwikkeld en opgebouwd. Al in 2008 zijn onze eerste e-bikes geproduceerd wat Bikkel Bikes hiermee een van de meest ervaren fabrikanten van elektrische fietsen op de Nederlandse markt maakt.

De lokale werkwijze zorgt ervoor dat er maximale controle is op de kwaliteit, snel ingespeeld kan worden op de veranderende markt en vakkundig en snel service verleend kan worden aan onze dealers. Voor u dus een garantie voor jarenlang fietsplezier.

Fietsen voor iedereen

Bikkel Bikes maakt fietsen voor iedereen, dus hebben we ook diverse kleuren en modellen. Voor de mensen met lichamelijke beperkingen hebben we de ibee LI met extra lage instap. Voor degenen die minder kracht in de handen hebben is deze lage instap ook leverbaar met terugtraprem. Verder hebben we hippe, klassieke en meer standaard modellen, voor ieder wat wils.

Testen doen we zelf

De afgelopen tijd hebben wij met veel enthousiasme nieuwe systemen bedacht, nieuwe frames en bedrukkingen ontworpen en natuurlijk de nieuwe modellen en systemen getest. Het testen doen we zelf, hier in de omgeving van Nederweert, maar ook in het Limburgse heuvellandschap. Wij stoppen pas met testen op het moment dat de fiets doet wat hij moet doen.

Wij ontzorgen

Wij hebben een ruime ervaring met de ontwikkeling en fabricage van fietsen. Hierdoor bieden wij een zorgeloos product aan met bijbehorende service. Om u als consument nog verder te ontzorgen, bieden wij u de mogelijkheid aan om voor een eenmalig bedrag een verlengde garantie af te sluiten. Hiermee wordt de standaard fabrieksgarantie van twee jaar verlengd tot vijf jaar. 

Zoeken
Prijs
Levertijd
Elektrisch
Soort
Frame/Instap
Merk
Kleur