DOE MEE MET HET KLIKNIEUWS TOURSPEL!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, menigte en buiten

DOE MEE MET HET KLIKNIEUWS TOURSPEL!
Ben jij een echte kenner van het internationale wielrennen? Schrijf je dan nu in voor het Kliknieuws Tourspel 2019. Deelname is geheel gratis en wie zich bewijst als de beste wielerkenner van Veghel gaat aan de haal met een gloednieuwe Giant fiets ter waarde van 600 euro. De fiets wordt beschikbaar gesteld door AART TWEEWIELERS.

DEELNAME:
Je registreert je eenmalig en selecteert je eigen wielerteam waarbij je de keuze hebt uit alle deelnemende ploegen en renners aan de Ronde van Frankrijk.
Je maakt alleen kans op de fiets als je je inschrijft voor de juiste subpoule. Kom je uit de regio Veghel dan kies je natuurlijk voor de subpoule Stadskrant Veghel.

TEAM:
Kies vijftien renners met een totaal budget van 70 credits. Je hebt een basisteam van twaalf renners die altijd punten kunnen scoren en drie reserves. Een reserve wordt ingezet wanneer een renner uit je basisteam niet kan starten. Je hoeft niet per etappe een team te selecteren. Kies binnen je team ook een kopman. De kopman verdient 30 procent extra bonuspunten op al zijn punten.
BELANRIJK: zorg dat je team binnen het budget valt anders zijn je voorspellingen ongeldig en kan je geen punten verdienen.

SPELREGELS:
De Tour de France start op zaterdag 6 juli met vlakke rit door Brussel en finisht op de Champs-Élysées op zondag 28 juli. Inschrijven voor het Kliknieuws Tourspel kan via:  http://poules.com/kliknieuws. Lees van tevoren de spelregels even goed door. Daar staat ook beschreven hoe je punten kunt verdienen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *