Win een thuisconcert van Gers Pardoel


De bekende rapper Gers Pardoel en fietsenfabrikant Gazelle spelen samen de hoofdrol in een succesvolle actie. In de videoclip van het nummer ‘Bagagedrager’, de hit waarmee de rapper momenteel hoge ogen gooit, spelen de fietsen van Gazelle een prominente rol. Reden genoeg voor Gazelle om een ‘muzikale’ actie te starten in samenwerking met Pardoel: wie een Basic omafiets uit de 2011-2012 collectie van Gazelle koopt, maakt -onder meer- kans op een thuisconcert van Gers Pardoel.

Genieten van een exclusief thuisconcert
De hoofdprijs van de actie is een exclusief privé-concert van Gers Pardoel bij jou thuis. Onder het genot van een hapje en een drankje in je eigen woonkamer met vrienden, familie, kennissen en de buurt genieten van een intiem, exclusief optreden van de rapper is natuurlijk een unieke ervaring die je maar één keer in je leven meemaakt. Naast deze muzikale hoofdprijs zijn er bovendien tien cd-pakketten te winnen die door Gers persoonlijk worden gesigneerd!

Hoe werkt de actie?
Iedereen die in de actieperiode van 20 februari tot 16 april 2012 een Basic omafiets koopt, kan via deze link zijn gegevens invullen en kans maken.