WIN EEN FIETS MET HET KLIKNIEUWS TOURSPEL 2020

WIN EEN FIETS MET HET KLIKNIEUWS TOURSPEL 2020

Ben jij een kenner van het internationale wielrennen? Schrijf je dan nu in voor het Kliknieuws Tourspel 2020. Deelname is geheel gratis en wie zich bewijst als de beste wielerkenner gaat aan de haal met een fiets ter waarde van 600 euro van AART TWEEWIELERS in Veghel.

De Tour de France gaat op zaterdag 29 augustus van start in Nice. Later dan normaal dus, want vanwege het coronavirus heeft de organisatie voor eind augustus gekozen. Het wordt een Ronde van Frankrijk die voornamelijk door het zuiden van het land gaat en waarbij de renners flink wat hoogtekilometers af moeten leggen. Op 20 september finisht het peloton op de Champs-Élysées in de Franse hoofdstad Parijs.
Wie zal er dit jaar gaan winnen? Met Christopher Froome en Steven Kruijswijk doen er twee toprenners niet mee. En welke sprinters gaan er voor de overwinning?
Aan jou de taak om een zo goed mogelijk team te selecteren. Deelname is heel eenvoudig. Je registreert je eenmalig en selecteert je eigen wielerteam waarbij je de keuze hebt uit alle deelnemende ploegen en renners aan de Ronde van Frankrijk
Inschrijven voor het Kliknieuws Tourspel kan via http://www.poules.com/…/poul…/kliknieuws/tour-de-france-2020
Lees van tevoren de spelregels even goed door.
Het Kliknieuws Tourspel is een gezamenlijk tourspel van Stadskrant Veghel, Weekblad Regio Oss, Nieuwsblad De Maas Driehoek, Udens Weekblad en, alle weekbladen van Uitgeverij Talvi BV.
Er zijn prachtige prijzen te winnen, met als hoofdprijs dus de fiets van AART TWEEWIELERS! Maar let op, je maakt alleen kans op deze prijzen als je je inschrijft voor de juiste subpoule, oftewel de poule van de weekkrant die verschijnt in jouw dorp of stad.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, fiets, lucht en buiten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *