Over ons

Fietsenvak is me met paplepel ingegoten

Na maanden van voorbereiding hebben Aart en Lia van Egdom op 1 september 2010 hun zaak geopend aan de Gasthuisstraat in Veghel. Vrijdag 15 oktober 2010 is daar een officieel tintje aangegeven

Het vak is me met de paplepel ingegoten, ik zit al vanaf mijn twaalfde in de tweewielers, vertelt Aart van Egdom.

Over de start ben ik erg tevreden en ik ben zeer positief naar de toekomst. Over aandacht en aanloop heb ik nu al niet te klagen, vertelt de ondernemer, die zijn zaak omschrijft als het juiste adres voor fietsen, elektrische fietsen onderhoud en fiets accessoires.

Van driewieler tot en met een fiets voor grootmoeder: ik heb iedere fietser iets te bieden.

Mijn specialiteit ligt vooral op het elektrische vlak: ik probeer extra aandacht te schenken aan elektrische fietsen. Nooit meer het gevoel de wind tegen te hebben is toch super!

Verder onderscheidt Aart zich naar eigen zeggen door service én een lage drempel. De Brabantse gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel: een kopje koffie hoort er gewoon bij.

Mensen moeten zich ook een beetje bij je thuisvoelen en het gevoel hebben dat er serieus met hun product wordt omgegaan. Handelen is veel meer dan vraag en aanbod, het is ook omgaan met mensen.