Tom van Lieshout winnaar van het Kliknieuws Tourspel 2017!

VEGHEL | Tom van Lieshout heeft het Kliknieuws Tourspel gewonnen. Hij won niet alleen de TREK-fiets, maar ook de wisselbeker. Hij voorspelde als beste de uitslagen van de Tour de France van de gehele regio. Hij is erg blij met zijn winst: ”Ik win nooit wat en kon bijna niet geloven dat ik op de eerste plek was geëindigd!”.

Winnaar Tom van Lieshout had van tevoren tactisch nagedacht over hoe hij het Tourspel ging invullen. ”Je kunt niet voorzien wie welke ronde gaat winnen, maar binnen het Tourspel moet je keuzes maken. Ik heb goed gegokt en ging vooral voor sprinters. Dat heeft goed uitgepakt”, lacht de Veghelse Tom. ”Ik win nooit wat, dus ik kon het me haast niet voorstellen dat ik het spel zou gaan winnen.” Een tijd lang stond Tom als vierde, daar was hij al erg blij mee. ”Er speelden meer dan duizend mensen mee, vierde staan vond ik al erg bijzonder”, vertelt hij trots. ”Dat pakken ze me niet meer af dacht ik.” Na een week vakantie checkte hij de standen weer. Hij zag zijn naam niet meer op de vierde plek staan, maar ook niet op de vijfde of zesde. ”Ik was gewoon eerste geworden, ik kon het haast niet geloven. Het is zo bijzonder, ik ben er ontzettend blij mee.”
Tom ontving van Jeroen van der Horst, bladmanager van Stadskrant Veghel de wisselbokaal van Uitgeverij Talvi.
Aart van Egdom van Aart Tweewielers heeft Tom blij gemaakt met een gloednieuwe TREK-fiets. Aart stelt ieder jaar een fiets beschikbaar voor de winnaar van het Kliknieuws Tourspel.
‘Mijn vrouw en ik fietsen erg veel. Met dit model ben ik erg blij. Het is een lichte fiets, ik fiets graag lange afstanden, deze fiets is daar perfect voor.”