Kliknieuws Tourspel 2016

Doe mee met Kliknieuws Tourspel en win mooie prijzen

De Tour de France gaat zaterdag van start op de Mont Saint Michel.

Ben jij echte kenner van het internationale wielrennen? Schrijf je dan nu in voor het Kliksport Tourspel 2016. Deelname is geheel gratis en wie zich bewijst als de beste wielerkenner binnen Noordoost-Brabant en de Kop van Noord-Limburg wint bovendien ook nog eens mooie prijzen!

Het Kliksport Tourspel is een gezamenlijk tourspel van Nieuwsblad De Maas Driehoek, Weekblad Regio Oss, Udens Weekblad en Stadskrant Veghel, allen weekbladen van Uitgeverij Talvi BV. Deelname is heel eenvoudig. Je registreert je eenmalig en selecteert je eigen wielerteam waarbij je de keuze hebt uit alle deelnemende ploegen en renners aan de Ronde van Frankrijk. Let op, vergeet niet de subpoule in te vullen, want de prijzen worden verdeeld onder de deelnemers die woonachtig zijn in het lezersgebied van ‘hun eigen’ krant.

 Prijzen
Lezers van De Maas Driehoek maken kans op een fiets naar keuze ter waarde van 500 euro, beschikbaar gesteld door Rob’s Tweewielers Boxmeer.
Deelnemers uit Oss en omgeving maken kans op enkele mooie prijzen, zoals een Trek Race fiets ter waarde van 699 euro, beschikbaar gesteld door Bike+ uit Oss. De tweede prijs is een SHARP LCD TV – 101 cm ter waarde van 399 euro, beschikbaar gesteld door Smits en van Zon uit Oss en de derde prijs is een diner voor twee personen bij Restaurant Onsz in Oss.
Wie in Veghel wint, ontvangt een sportieve Kalkhoff-fiets ter waarde van 600 euro, beschikbaar gesteld door Aart Tweewielers uit Veghel.
Er zijn vier prijzen voor de Udense deelnemers, zoals een fiets van John Vermeulen Fietsplezier, een tapasschaal voor acht personen (door Slagerij Knobbout), een AGU Sport zonnebril t.w.v. 45,00 euro (beschikbaar gesteld door Empella Fietsen) en een boek over de Tour de France van Boekhandel Bert van der Heijden.

Meedoen? Surf naar www.poules.com/kliknieuws.