Aart Tweewielers feliciteert winnares Tourspel

Aart Tweewielers feliciteert winnares Tourspel

VEGHEL – Aart van Egdom van Aart Tweewielers heeft afgelopen vrijdagmiddag winnares Mia Rooijakkers blij gemaakt met een gloednieuwe fiets. Aart stelt ieder jaar een fiets beschikbaar voor de winnaar of winnares van het Kliknieuws Tourspel. Mia was met een totaal van 2112 punten de overtuigende winnares.
Aart-013-1

Het tourspel trekt altijd veel wielerliefhebbers en kenners. Ook dit jaar waren er alleen in Veghel al meer dan 300 deelnemers. De winst van Mia was erg overtuigend, toch kwam de overwinning ietwat gelukkig tot stand. “De lijst is op de bonnefooi ingevuld en daarbij heb ik een beetje hulp gekregen”, bekent ze glimlachend. Aart Tweewielers had een prachtige fiets voor mevrouw uitgekozen, maar hij bleek te moeten anticiperen. De winnares wilde de fiets het liefst aan iemand anders schenken.

Omafiets
“Mijn kleindochter Meike heeft een nieuwe fiets nodig. Het liefst een mooie omafiets. Kan dat misschien geregeld worden”, vroeg Mia zich af. Aart is de moeilijkste niet en gaf direct aan dat er wel wat te regelen viel. De fietsenmaker heeft immers verschillende omafietsen in zijn winkel staan.

Aart-004

Aart Tweewielers
De fietsenzaak, die gevestigd is aan de Gasthuisstraat in Veghel, stelt al jaren de hoofdprijs voor het Kliknieuws Tourspel beschikbaar. “Het is leuk om iets voor de mensen te doen. Tevens is het een bekend en populair spel”, aldus Aart.